Treceți la conținutul principal

LAURA DRAGANESCU

LAURA DRAGANESCU
MAKEUP ARTIST SI ESTETICIAN STUDIO FRESH
TENICIAN EXTENSII GENE        Bună, numele meu este Laura și mă bucur că fac parte din echipa Studio Fresh.
        Am ales ca și ocupație estetica faciala, make-up și aplicarea genelor fir cu fir în ideea de a oferii un serviciu complet, acela de a te ajuta să-ți descoperi frumusețea și sa scoți la suprafață întreaga bogăție a potențialului tău!
         Îmi place sa privesc machiajul ca o terapie prin frumos! Îl consider  o incredibila forma de răsfăț atât pentru chip, cat mai ales pentru suflet.  O joaca permanenta cu nuanțe, culori, texturi, umbre și lumini consider machiajul un exercițiu de imaginație prin  care descopăr, învăț și ma perfecționez încontinuu, pentru ca fiecare chip spune o poveste diferita.
           Femeia care știe ca e frumoasă se simte fericita, încrezătoare și destinsa! De aceea va invitam sa pășiti împreună cu noi în lumea frumuseții!!Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Galben in machiaj

Fetelor!!!!
Va place galbenul ,dar nu indraziniti sa il folositi in machiaj? Iata o modalitata de a purta galben in make-up,fara ca tenul sa para tern,palid,in material de mai jos!!!
Alegeti machiajul in nuante de galben pentru a marca o aparitie de senzatie.  Culorile vibrante pot sa completeze perfect tinutele vesele pe care le purtati in acest sezon si vor da un plus de eleganta!!!
Cu drag pentru voi,Adina Zotinca!Cat eyes make-up

Machiajul CAT EYEEste o optiune buna in orice situatie,este un machiaj care denota eleganta,mister,este potrivit deasemenea si pentru un machiaj de seara.

Acest tip de machiaj creaza un lifting vizual al fetei,asadar este o buna optiune antiaging.

In functie de trasaturi,de forma ochilor,volumul pleoapei superioare,vom putea trasa linia de tus.
Trebuie sa fim foate atente la aceste aspecte,pentru a avea un machiaj reusit!

Mai jos puteti viziona o varianta de machiaj cat eyes pe care eu am ales-o pentru modelul meu Mihaela!!!
Cu drag pentru voi,Adina Zotinca

TENUL GRAS SI MACHIAJUL

Tenul gras si machiajul

DRAGILE mele!! Foarte multe dintre noi ne confruntam cu exces de sebum mărit(mai mult sau mai puțin) la nivelul fetei.Aceasta este o reala problema,atunci cand dorim sa aplicam machiaj,fie el pentru evenimente sau pentru a-l purta zi de zi. Tenul gras face ca machiajul sa reziste mult mai puțin decât atunci  cand il aplicam pe un ten normal sau uscat,in special atunci cand NU acordam suficientă atenție in îngrijirea lui (tratamente cosmetice regulate care mențin o igiena si un ph normal al pielii,folosirea produselor de rutina adecvate,uneori e necesar consult medical ,analize)
Machiajul care este aplicat pe un ten uleios,seboreic,poate determina o diversitate de probleme dermatologice,secreția in exces a sebumului(ulei)  provoacă scurgerea si oxidarea produselor de machiaj. Pentru aceasta ,industria beauty oferă soluții pentru aplicarea machiajului care sa reziste chiar si pe tenul gras.

Trebuie sa știm ca excesul de sebum este destul de greu de ținut in frâu. …