MACHIAJ DE MIREASA

Si pentru ca in curand se da startul unui nou  sezon al nuntilor,lucru care ma face foarte fericita,dragi viitoare mirese,m-am gandit ca e de datoria mea sa va spun ca sunt nerabdatoare sa contribui cu o mica parte la tabloul fericirii voastre!!!


Machiajul de mireasa poate sa respecte tendintele momentului ,sau,nu trebuie neaparat sa respecte anumite tendinte sau tipare,acesta se realizeaza in functie de fizionomie,personalitate,sa fie in armonie cu rochita,coafura,accesoriile,si mai ales sa va fie confortabil,sa il puteti purta cu placere si sa fie rezistent!

Va sfatuiesc sa nu neglijati aspectul tenului,acesta trebuie ingrijit cu cel putin 6 luni inainte de marele eveniment,alegeti un estetician bun care va poate sfatui ce este cel mai indicat sa faceti pentru a avea un ten curat,luminos,lipsit de celule moarte.


Daca va ingrijiti din timp de ten,machiajul va avea rezistenta maxima.

De asemenea,sprancenele sunt extrem de importante,iar acestea tot din timp se pot modela corespunzator.Poate chiar o sesiune de miroblading ar putea fi necesara!!!Ele joaca un rol important in reusita machiajului.





!!!!!  De asemenea vreau sa va reamintesc ca e indicat sa ne intalnim in saptamana nuntii sa discutam aceste aspecte,personalizat,pentru bunul mers al lucrurilor! Aceasta va fi consilierea absolut necesara!!! NU FACEM PROBE!

!!!!!!  Daca doriti ca fotograful dumneavoastra sa va insoteasca la Studio,pentru a imortaliza etape din realizarea machiajului,am marea rugaminte sa ne aduceti la cunostinta,exista anumite conditii pe care dorim sa vi le spunem!!!

!!!!!Orice interventie ulterioara asupra machiajului,independenta de ceea ce se realizeaza in salon,va avea efecte negative pe care noi nu ni le asumam.




 Cu drag,Adina Zotinca





Comentarii